Екструдована повножирова соя
   Екструдована повножирова соя  є одним із найважливіших компонентів комбікормів для сільськогосподарських тварин. Використання сирої сої в раціонах обмежене внаслідок великої кількості антипоживних речовин (інгібіторів трипсину, сапонінів, гемаглютамінов та ін.).   Таким чином, повножирна екструдована соя, перероблена на екструдерах є:
  • висококалорійним, з високим вмістом протеїну, універсальним кормом, ідеальним для всіх видів тварин та птиці; – засвоюваність протеїну в ній становить понад 90%;
  • засвоюваність протеїну в ній – більше 90%;
  • характеризується високою засвоюваністю олії і, зокрема - жирних кислот, необхідних для зниження теплового стресу;
  • містить велику кількість токоферолу, що додає маслу стабільність при зберіганні;
  • містить значну кількість токоферолу, що додає олії стабільність при зберіганні; – характеризується високим вмістом основних жирних кислот – лінолевої і олеїнової – 9,0 і 2,0 відповідно;
  • має приємний хлібний аромат і поїдається всіма сільськогосподарськими тваринами та птицею.
Продукт відповідає наступним вимогам ТУ У 10.9-22593940-002:2012 «Соя екструдована повножирова термооброблена»:
  • масова частка вологи – не більше 10%;
  • масова частка сирого протеїну в перерахунку на абсолютно суху речовину – не менше 33%;
  • масова частка сирого жиру в перерахунку на абсолютно суху речовину – не менше 20%;
  • активність уреази – 0,1-0,3 од. рН;
  • масова частка сирої клітковини – не більше 7%.