Соєва олія «Лебедія»
Ціна договірна
Нерафінована соєва олія одержується в результаті обробки соєвих бобів — це продукт для приготування збагачених енергією комбікормів.Соєва олія виробляється за прямої переробки сої, відіграє важливу роль і характеризується великим вмістом лінолевої кислоти і невисоким рівнем насичених жирних кислот, що робить його більш привабливим із точки зору харчової цінності, в порівнянні з більш насиченими оліями:
  • -висока ступінь ненасиченості;
  • -олія залишається рідкою у досить широкому температурному інтервалі;
  • -олію можна селективно гідрувати для змішування з напіврідкими або рідкими оліями;
  • -олія легко піддається переробці, в ході якої видаляються фосфатиди, сліди металів і мила, і тим самим підвищується стабільність олії;
  • -олія має унікальні властивості, багата на вітаміни, фосфоліпіди та інші корисні речовини. У ній багато ненасичених жирних кислот, особливо лінолевої і ліноленової. Ці кислоти не можуть синтезуватися в організмі тварин, але життєво необхідні для побудови клітин і деяких гормонів.
  Соєва олія містить близько 60% натуральних антиоксидантів від їх загальної кількості в соєвих бобах. Все це робить її незамінним продуктом при вирощуванні свиней, великої рогатої худоби, курей, індиків, страусів та інших тварин і птахів. Продукт вілповідає вимогам ДСТУ 4534:2006 «Олія соєва нерафінована»:
  •  кольорове число, мг йоду, не більше – 70;
  • перекисне число, моль/кг 1/2 О не більше – 4,0;
  •  кислотне число, мг КОН/г не більше – 2,5;
  • масова частка вологи та летких речовин, не більше – 0,2%;
  • масова частка нежирових домішок не більше – 0,1 %;
  •  масова частка фосфоровмісних речовин в перерахунку на стеароолеолецитін, не більше 3,0%
  ящик
Харчова цінність на 100г продукту; жири-99,8г; бiлки-0; вуглеводи-0г.
Енергетична цінність на 100г продукту: 898ккал
олiя соєва, сіль кухонна.
Вікористовується для заправки салатів, холодних закусок,домашнього консервування та кулінарії